„Symbiosis”. Solo Show Leo Dolghier Oleg

La Elite Art Gallery poate fi vizitată expoziția artistului Leo Dolghier Oleg, „Symbiosis”, curatoriată de istoricul de artă Felicia Acsinte.

În crearea unui spațiu vizual distinct, care ilustrează perspectiva personală asupra conexiunii cu sinele autentic, „Symbiosis” devine o piesă vitală în puzzle-ul complex al naturii, o punte către înțelegerea adâncă a propriei existențe și a rolului nostru în simfonia vieții. Lucrările lui Leo Dolghier Oleg ne îmbie, cu ajutorul elementelor vegetale stilizate, să ne cunoaștem în profunzime. Misterul existenței, locusul în care se dezvoltă ființa, descrie o conexiune puternică cu natura. Introspecția are ca scop crearea unei conexiuni profunde, în care fiecare element al naturii înconjurătoare se conectează cu latura umană și o ajută să se descopere la un nivel mai intim.

Omul – custodele naturii și natura – templul său

„Aducând în prim-plan faza tranzitorie a vieții, expoziția redă, în egală măsură cu omul, lumea necunoscută a naturii, făcând legătura dintre aceasta și universul interior al umbrei și misterului propriu. Omul devine custodele naturii, iar natura devine templul său, intrând într-un dans subtil al proceselor de creștere și transformare, definind astfel circuitul vieții. Lucrările expuse devin metamorfozarea esenței ființei umane în relație cu natura, reflectând fuziunea de energii complementare, dar și procesul individual de afirmare a identității interioare. De la delicata observare a unui arbore, la explorarea liberă a diversității necunoscute, „Symbiosis” devine un proces complex de reflecție și autoanaliză, o călătorie în cunoaștere și potențare a misterului, cu momente de căutare și acceptare”, declară Felicia Acsinte, curator al expoziției.

Expoziția „Symbiosis” este deschisă publicului în intervalul 5 – 23 februarie, de luni până vineri, la Elite Art Gallery (Piața Națiunile Unite, nr. 3-5), între orele 11:00 – 19:00.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Îți place conținutul revistei și apreciezi demersul nostru? Donează!

empower-long-logo-final2

Descoperă noutățile din lumea artei!

Te abonezi si primești ultimele noutăți din lumea artei