Alătură-te echipei de voluntari și colabotatori!

     Ești artist, curator, istoric de artă, jurnalist cultural, scriitor, filozof, copywriter, PR-ist, fundraiser, manager cultural, designer grafic, web designer, editor, arhitect, IT-ist, specialist SEO & Google Ads, editor foto- video, traducător, contabil sau jurist proaspăt absolvent? Te vrem în echipă!

    În acest moment căutăm voluntari și colaboratori care sunt interesați să scrie pentru revista de artă online, Empower Art& Artists. Articolele, interviurile sau eseurile vor fi publicate cu numele tău.

     Vei avea oportunitatea:

    • Să alegi subiectele care te inspiră;
    • Să hotărăști cât timp dedici unui proiect;
    • Să să te dezvolți armonios într-un mediu prietenos și competitiv;
    • Să cunoști oameni care împărtășesc pasiunea ta pentru artă;
    • Să dezvolți o rețea de contacte care te vor ajuta pe parcursul carierei;

     Voluntarii și colaboratorii activi și cu cele mai bune rezultate vor însoți echipa la bienale, expoziții și târguri de artă din țară sau din străinătate.

     Dacă ești pregătit/ă pentru o experiență inedită în lumea artei, trimite-ne CV-ul pe adresa contact@empowerartists.org, menționând abilitățile tale și nivelul de angajament.
     !!! Pot aplica inclusiv studenții din anul doi sau ultimul an de studiu.

     Dacă ai o propunere de proiect te invităm să ne trimți mai multe detalii la adresa contact@empowerartists.org cu mențiunea în titlu: Propunere proiect. Un repezentat al Asociației va analiza propunerea ta și te va anunța în ce măsură poate fi implementată.

Îți place conținutul revistei și apreciezi demersul nostru? Donează!

empower-long-logo-final2

Descoperă noutățile din lumea artei!

Te abonezi si primești ultimele noutăți din lumea artei