Susține arta și artiștii din România!

   Dorești să descoperi principalii actori de pe scena de artă autohtonă, de la artiști, istorici de artă și curatori până la manageri culturali, galeriști și colecționari? Donează!

   Dorești să ai acces la cele mai interesante experiențe vizuale din peisajul artistic românesc: vernisaje, expoziții și târguri de artă? Donează!

   Dorești să afli care sunt artiștii contemporani cu tine, mediile prin care au ales să se exprime, subiectele care îi preocupă, motivațiile sau provocările cu care se confruntă? Donează!

   Dorești să citești articole care te vor ghida în construirea unei colecții de artă? Donează!

   Vrei să ai acces online la spațiile de artă din cele mai importante centre artistice din țară? Donează!

   Fiecare donație, indiferent de valoare, este vitală pentru a duce misiunea mai departe. Donează acum!


       * Dacă ai ales o donație lunară, plata se va face o dată pe lună, la data la care ai făcut prima donație. În fiecare lună, vei primi un e-mail de confirmare a donației. Poți renunța să contribui în orice moment.
       * Dacă ai ales o donație anuală, plata se va face o dată pe an, la data la care ai făcut prima donație. În fiecare an, vei primi un e-mail de confirmare a donației. Poți renunța să contribui în orice moment.
       * Dacă ai ales o donație unică, vei primi un e-mail de confirmare cu detaliile donației.
       * Dacă ai întrebări sau nelămuriri legate de donații scrie-ne la sustine@empowerartists.org  sau pe WhatsApp la +40 791 556 266. De asemenea, ne poți contacta telefonic la +40 791 556 266

Îți place conținutul revistei și apreciezi demersul nostru? Donează!

empower-long-logo-final2

Descoperă noutățile din lumea artei!

Te abonezi si primești ultimele noutăți din lumea artei