Cyber-Body-Systems. Apel deschis pentru performeri

Cyber-Body-Systems este o rezidență artistică transdisciplinară și un proiect de producție creat de Marginal în parteneriat cu CNDB și Universitatea Johannes Kepler din Linz. Se caută un performer care să se alăture echipei creative, care să creeze o nouă instalație performativă despre modul în care putem înțelege tehnologia care ne înconjoară, prin întruchipare.

Dacă vrei să explorezi legătura dintre corp și tehnologie, să lucrezi într-un colectiv trans-disciplinar și esti curios să îți dezvolți practica prin noi tehnologii, chiar dacă nu ai experientă anterioară, atunci trimite o scurtă scrisoare de motivație și CV-ul tău la change@marginal.ro până pe 16 iunie.

Vei fi invitat la CNDB pe 25 iunie, în timpul etapei Open Research pentru o zi dedicată performerilor și dansatorilor. Iar apoi, până pe 30 iunie, echipa artistică va alege unul dintre performeri care să se alăture acestei călătorii creative.

Echipa creativă: Daniela Brill (artist vizual), Cip Făcăeru (artist XR), Alexandra Sofonea (cercetător neuroscience), Claudia Schnugg (curator) și Andrei Tudose (curator).

Mai multe detalii pe site.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Îți place conținutul revistei și apreciezi demersul nostru? Donează!

empower-long-logo-final2

Descoperă noutățile din lumea artei!

Te abonezi si primești ultimele noutăți din lumea artei