Open Doors 6 la Combinatul Fondului Plastic

Joi, 14 septembrie, începând cu ora 18:00, se vor deschide publicului expoziții, galerii și ateliere de artiști în cadrul unei noi ediții OPEN DOORS, organizată la Combinatul Fondului Plastic. Evenimentul invită publicul să exploreze o selecție diversă de lucrări de artă create de artiști locali.

Artiștii care își deschid atelierele pentru public sunt Victoria Zidaru, Marian Zidaru, Florentina Voichi, Mircea Roman, Alexandru Marinete.

Programul expozițional OPEN DOORS 6 include expoziția #REALPOLITIK | Roman Tolici la Spațiul The Institute, o expoziție care te provoacă să gândești și să-ți pui întrebări, care sondează adevărata esență a sistemelor politice cheie și a principalelor figuri influente, ce au modelat istoria umană până în zilele noastre, și soloshow-ul artistei Cătălina Milea, “A Gathering Of The Invisible / O convocare a nevăzutului” prezentat de Galeria IOMO.

Atmosfera va fi animată de Claudia Nicolae care a început să pună muzică în urmă cu 8 ani și căreia îi place să treacă prin tot felul de stiluri, într-un singur mix, de la hip hop, cheesy pop, punk, post punk, balearic sau aproape orice are ritm sau bassline sau este acid sau techno.

Evenimentul se va desfășura în intervalul 18:00 – 22:00 la Combinatul Fondului Plastic (Băiculești 29). Atelierele artiștilor vor putea fi vizitate până la ora 21:00.

Intrarea este gratuită.

Eveniment creat de COMBINAT.
Un proiect The Institute.
Prezentat de UniCredit Bank.
Cu sprijinul Primăriei Capitalei București prin ExpoArte.
Parteneri culturali: Uniunea Artiștilor Plastici, Combinatul Fondului Plastic

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place conținutul revistei și apreciezi demersul nostru? Donează!

empower-long-logo-final2

Descoperă noutățile din lumea artei!

Te abonezi si primești ultimele noutăți din lumea artei