WONDERLAND | O expoziție despre celebrarea vieții

WONDERLAND, o expoziție captivantă cu lucrări realizate de Andrei Costache, poate fi vizitată până pe 25 ianuarie, la Amzei Creative Corner.

În această expoziție, Costache își transformă efortul artistic într-o interpretare vibrantă a existenței de zi cu zi, unde rezultatul experimentelor sale vizuale devine un amestec armonios de realități personale și instantanee ale vieții de zi cu zi. Prin prisma lui unică, narațiunile comune suferă o metamorfoză într-un limbaj vizual copilăresc, rezultând o colecție jucăușă și imaginativă care invită spectatorii să interpreteze fiecare opera de artă cu libertatea și bucuria perspectivelor lor distincte.

În timp ce vocabularul său vizual reflectă spiritul unor artiști precum Keith Haring, stilul lui Costache se distinge prin alegerea mediului de expresie – decupaje din lemn în loc de vopseaua tradițională. Această selecție deliberată nu numai că subliniază ingeniozitatea încorporată în munca sa, dar introduce și un element tactil, invitând vizitatorii să se implice la un nivel mai senzorial. Pornind într-o călătorie care navighează de la decupaje care reprezintă experiențe personale la o panoramă mai largă a vieții sociale, arta lui Costache formează o tapiserie uimitoare a istoriei personale și a comentariilor sociale. Fiecare piesă servește ca un dialog vizual, împletind perfect povești individuale și colective care invită la contemplare și la reflecție.

Născut în 1983 (Constanța, România), Andrei Costache a absolvit un Master în Sculptură la Slade School of Fine Art, UCL, Londra, Marea Britanie.
Lucrările sale se concentrează în jurul temelor de inocență copilărească, elemente spectrale, erotism și metamorfoză, creând o fuziune captivantă a influențelor tradiționale și a sensibilităților moderne.

Un eveniment realizat de Galeria Mobius în parteneriat cu The Institute.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place conținutul revistei și apreciezi demersul nostru? Donează!

empower-long-logo-final2

Descoperă noutățile din lumea artei!

Te abonezi si primești ultimele noutăți din lumea artei