Summer Art Show la Galeria Jecza din Timișoara

Evenimentul expozițional “Quarks, Leptons & Bosons” de la Galeria Jecza din Timișoara aduce împreună 15 artiști talentați, tineri, pentru a crea o experiență vizuală unică: Mihaela Coandă, Sînziana Coșoianu, Călin Dumitrașcu, Matei Emanuel, Ingrid Farcaș, Ana Ionescu, Petra Martin, Marta Mattioli, Dávid Miholcsa, Marius Dan Moga, Adriana Pop, Maria Stoica, Mihail Șarpe, Diana Șinteuan și Alex Todirică.

Curiozitatea de a explora practicile artistice, caracterizate de prospețimea regăsită in dinamica noilor generații de artiști, întemeiază acel conglomerat vizual ce definește corpul expozițional, fiind astfel subliniate variate medii și demersuri ideatice ale tinerilor artiști.
Acestea se înscriu cu brio în diversitatea modelelor culturale actuale și contribuie activ la expansiunea acestora. Astfel, dezvoltarea accelerată și asimilarea aproape instantă a diferitelor strategii culturale, de la radicalismul ready-made-ului din lucrările lui Matei Emanuel la cumințenia și precizia mezzotintei din practica Adrianei Pop, constituie doar câteva cercetări vizuale ce caracterizează specificul summer show-ului din acest an de la Galeria Jecza.

Expoziția este realizată în colaborare cu Fundația Triade și Himera, un proiect al Rămăriei și este curatoriată de Norbert Filep.
Expoziția poate fi vizitată până pe 12 septembrie.

Eveniment susținut de Catena, Cramele Recaș și UniCredit Bank.

Cover photo: ©Cornel Putan

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Îți place conținutul revistei și apreciezi demersul nostru? Donează!

empower-long-logo-final2

Descoperă noutățile din lumea artei!

Te abonezi si primești ultimele noutăți din lumea artei