empower-long-logo-final

Open Call pentru RDW 2023

Romanian Design Week a lansat un call de proiecte cu tema CONNECTIONS pentru ediția de anul viitor. Call-ul este adresat tuturor arhitecților și designerilor locali, care în ultimii doi ani au realizat proiecte de care sunt mândri și cred că merită împărtășite cu publicul larg.

Romanian Design Week este un festival anual dedicat industriilor creative prin intermediul căruia sunt promovați profesioniștii din domeniu prin oferirea unui context în care să își prezinte proiectele atât către colegii de breaslă, cât și către publicul larg.

Open Call-ul are două obiective: să adune o bază de selecție pentru expoziția fizică RDW 2023 și să dea startul unei arhive online de bune practici în design și arhitectură, care încurajează lucrările de calitate, ce ajută la o creștere a standardelor pieței și care pot fi luate ca exemple de urmat în anii viitori. Astfel, colecția online de proiecte va deveni un important instrument în promovarea bunelor practici pe tot parcursul anului, nu doar în cele 10 zile de festival.


Proiectele înscrise vor fi votate de participanții ultimei ediții a expoziției cu call (ediția 2021). Dintre aceștia, o serie de curatori pe fiecare domeniu (arhitectură, arhitectură de interior, fashion, graphic design, ilustrație, product design) va face selecția pentru expoziția fizică. Proiectele care merită aplaudate, dar care nu intra în expoziție, vor rămâne pe platforma romaniandesignweek.ro ca exemple de bune practici și vor putea fi consultate pe tot parcursul anului.

Intenția întregului demers este de a strânge și promova cât mai multe exemple de proiecte bune, de a conecta cât mai mulți designeri și arhitecți validați de propriile bresle cu publicul larg, de a crește împreună standardele proiectelor locale.

Categoriile de interes: Arhitectură / Arhitectură de Interior / Fashion / Graphic Design / Ilustrație / Product Design

Deadline înscrieri: 25 noiembrie 2022

Formularul de înscriere se găsește aici.
Regulamentul de participare poate fi accesat aici și este de preferat să-l parcurgeți înainte de completarea formularului.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Leave a comment

Îți place conținutul revistei și apreciezi demersul nostru? Donează!

empower-long-logo-final2

Descoperă noutățile din lumea artei!

Te abonezi si primești ultimele noutăți din lumea artei