𝗢𝗣𝗘𝗡 𝗖𝗔𝗟𝗟 – 𝗦𝗵𝗮𝗿𝗲, 𝗧𝗮𝗴 𝗼𝗿 𝗗𝘆𝗲 𝗔𝗴𝗮𝗶𝗻

Asociația Fotografică Allkimik a lansat un nou apel de proiecte pentru cea de-a doua ediție Share, Tag or Dye. Prima ediție a reunit peste 200 de oameni din 28 de țări din toată lumea.

Share, Tag or Dye Again este un apel deschis simplu, direct, liber și gratuit pentru toți, fără selecție, care acceptă toate mediile și tipurile de artă. Proiectul urmărește construirea unei instalații colective prin care cele mai noi fluxuri online devin un singur corp apelând la o tehnică foto veche de aproape 200 de ani – cianotipia.

Instalația va fi expusă în 4 orașe din România: Cluj-Napoca (Camera), Timișoara (Lapsus), Iași (Borderline Art Space) și București (2/3 Galeria), și va participa la Experimental Photo Festival EXP:23 din Barcelona.

Participanții trebuie să trimită un link către o postare de social media în care își promovează activitatea în ultimele 6 luni. Formularul de înscriere este disponibil aici.

Share, Tag or Dye Again este organizat de Asociația Fotografică Allkimik, în parteneriat cu Marginal, Alternative Photography și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Textile și PIelărie, respectiv Camera, Lapsus, Borderline Art Space, Experimental PhotoFestival, 2/3 galeria și VAGon – spațiu in(ter)disciplinat.

Termen limită de aplicare: 06.03.2023

Share, Tag or Dye Again este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Îți place conținutul revistei și apreciezi demersul nostru? Donează!

empower-long-logo-final2

Descoperă noutățile din lumea artei!

Te abonezi si primești ultimele noutăți din lumea artei