GLORIÆ Art Gallery. Dublu eveniment la Craiova

Joi, 30 mai, a fost inaugurată galeria de artă contemporană GLORIÆ Art Gallery, situată în centrul istoric al Craiovei, cu expoziția artistului italian Vincenzo Bianchi.
Expoziția, curatoriată de Ruxandra Demetrescu, istoric de artă și profesor universitar, prezintă lucrări realizate în diferite tehnici artistice, de la pictură și grafică până la sculptură și obiect.

Vernisajul și deschiderea galeriei s-au desfășurat în prezența artistului și a curatorului.

GLORIÆ Art Gallery își propune să promoveze artiștii locali și naționali, tinerii creativi și studenții facultăților cu profil artistic. Va fi un spațiu deschis și primitor și un loc de întâlnire, socializare și descoperire a artei care urmărește să stimuleze scena artistică locală și să repoziționeze orașul pe harta culturală națională.

GLORIÆ Art Gallery dispune de 4 săli de expoziție, un pavilion și o grădină, iar spațiile de la etaj vor găzdui programe de rezidență artistică menite să susțină noua generație de creatori și să contribuie la dezvoltarea mediului cultural la nivel local, național, dar și internațional.

Galeria poate fi vizitată pe strada Alexandru Macedonski, nr. 49, de luni până vineri de la 10:30 la 20:00, sâmbăta de la 10:30 la 19:30, iar duminica este închisă.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Îți place conținutul revistei și apreciezi demersul nostru? Donează!

empower-long-logo-final2

Descoperă noutățile din lumea artei!

Te abonezi si primești ultimele noutăți din lumea artei