Solo Show Nicolae Comănescu: “Marea Schemă Generală a Tuturor Lucrurilor. Începutul”

Luna august a debutat cu deschiderea expoziției „Marea Schemă Generală a Tuturor Lucrurilor. Începutul”, semnată de artistul Nicolae Comănescu, găzduită de /SAC (Berthelot 5).

În expoziția de la /SAC (Berthelot 5) pot fi văzute serii noi de lucrări, alături de prima serie de lucrări din „Marea Schemă Generală a Tuturor Lucrurilor”, expuse la Invitro Gallery Cluj în anul 2020.

Lucrările vor fi prezentate (a)cumulativ, pe parcursul lunilor august – octombrie, în cadrul unei expoziții 𝑖𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑔𝑟𝑒𝑠𝑠.

„În seria de față intitulată «Marea Schemă Generală a Tuturor Lucrurilor» evadarea se pune în joc prin încercarea de a înțelege un procedeu meta-real care generează realul: sensul creat prin acumulare. E o înfățișare practic-artistică a dictonului hegelian «acumulările cantitative duc la salturi calitative».” – Dan Popescu

În seria nouă de lucrări, prezentată în „Marea Schemă Generală a Tuturor Lucrurilor. Începutul”, Nicolae Comănescu suprapune, pe structuri-suport, volume de culoare din materiale textile, haine aparținând apropiaților săi, peste care trasează, cu o linie albă, ce păstrează unitatea la nivelul seriei, scene dinamice cu personaje umane.

Expoziția poate fi vizitată până pe 12 Octombrie, de joi până sâmbătă în intervalul 16:00- 18:00.

Eveniment în parteneriat cu H’art Gallery.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

Îți place conținutul revistei și apreciezi demersul nostru? Donează!

empower-long-logo-final2

Descoperă noutățile din lumea artei!

Te abonezi si primești ultimele noutăți din lumea artei